Professionals in afvallen 
 

Ervaringen

Ik ben zeer tevreden over WomensLine. De combinatie met ozon en sporten bevalt zeer goed. En je valt echt af! Ik kon zelf heel moeilijk afvallen, maar hier heb ik echt resultaat behaald. Doordat je elke keer wordt gewogen raak je gemotiveerd om door te zetten en dit is wel wat belangrijk is en nodig om de extra kilo’s te verliezen. Daarbij wordt je goed geholpen door de begeleiders en staan zeker altijd voor je klaar. Plus, ik voel me meer comfortabel hier dan bij de sportschool omdat, dat er alleen vrouwen zijn met dezelfde doel! - Safiye (2023)

Bij de dames van WomenLine voel je je vanaf moment een op je gemak. Ze weten je te motiveren en als het even tegenzit weer moed te geven om toch vol te houden en door te gaan. Het dieet is gelukkig gewoon. Gewoon eten zoals je altijd deed maar dan net even aangepast. De oefeningen in de warmtecabine zijn, ook mede door de duur van de oefeningen (circa 20 minuten) goed vol te houden. Wil je afvallen onder begeleiding van altijd vriendelijke dames en goede begeleiding, dan is WomensLine een aanrader. - Jelka (2023)

Na veel zoeken voor hulp bij het afvallen kwam ik bij Women's line.
Ik werd hartelijk ontvangen en kreeg uitleg. Ik vond het aanlokkelijk om met "gewoon" eten toch af te vallen. Bij het sporten word er rekening gehouden met je evt. lichamelijke beperkingen.
Er is een zeer warme, professionele en gezellige sfeer.
Ook als het even niet lukt is er begrip en krijg je opbeurende tips. Vol goede moed kun je weer verder.
Ik ben echt super blij dat ik destijds de stap heb genomen en ik kan het alleen maar aanbevelen. Ik ben in ieder geval erg blij met de 15 verloren kilo's en wat er nog komen gaat. Want met de hulp van Marleen en haar team, weet ik zeker dat me dat gaat lukken. - Marjan (2023)

Na een half jaar sporten ben ik al bijna 14 kilo kwijt. Dit was mij niet gelukt zonder de hulp van Marleen en haar collega's.
Ik kom nog steeds elke keer met plezier sporten, mijn conditie is beter en mijn figuur ook.
Wanneer ik tijdens het sporten een vraag heb is er altijd iemand in de buurt om te helpen. Soms geeft de weegschaal niet het gewenste antwoord, gelukkig geven de medewerksters je niet het gevoel dat je iets 'fout' hebt gedaan, maar er wordt op een vriendelijke manier met je meegedacht als je daar behoefte aan hebt.
Spierpijn..? Bijna nooit. Saaie herhalende oefeningen..? Absoluut niet. Een goed resultaat..? Zeker weten! - Anna (2023)

In maart 2023 voorzichtig contact opgenomen met Marleen. Sceptisch of dit wel voor mij ook zou werken . Maar als je wilt dan is dit een plek waar je jezelf mag zijn en kan werken aan een gezonder lichaam.  Alle dames zijn motiverend, vriendelijke, professioneel.  Fijne sfeer! - Nanda (2023)

Heerlijk! Bijna 10 kilo afgevallen door lekker sporten en iets anders gaan eten. Tot slot voor een strakke buik "ICE Wrap" gedaan. Ben heel tevreden!
Dank van een tevreden iemand - Letta (2023)

Women’s line is een super manier om bezig te zijn met je gezondheid. Sporten in een heerlijk warme omgeving, waar je je op je gemak voelt ook als het afvallen even wat minder goed gaat.
Zeer klantvriendelijk en super netjes. Echt een aanrader als je wel wil sporten maar niet graag naar de sportschool gaat! - Gerianne (2023)