Professionals in afvallen 
 

TFM Cabine

 

De bewegingstherapie vindt plaats in een speciale, verwarmde (37 graden) en doorzichtige cabine. De bewegingen worden liggend uitgevoerd, je rug en gewrichten worden op deze manier ontlast en tegelijkertijd is een groot scala aan oefeningen mogelijk, waarmee je zeer effectief aan je lichaam werkt.

De warmte in de cabine bevordert de afname van gewicht en bevordert tevens de doorbloeding. Door de warmte is er na het sporten weinig tot geen kans op spierpijn.

Mensen met reuma, spier, nek of rugklachten kunnen bij ons trainen zonder pijn en dat maakt dat Women’s line ook geschikt is voor ouderen.

Het bewegingsprogramma is een belangrijk onderdeel van de methode. Er worden doelgerichte oefeningen uitgevoerd.

Op basis van alle gegevens uit de figuuranalyse en het doel wat bereikt moet worden, wordt er een bewegingsprogramma samengesteld.

Door de oefeningen worden al uw spiergroepen aangesproken. Zo kan er dus heel gericht aan specifieke zones van het lichaam gewerkt worden. De intensiviteit van het bewegingsprogramma wordt steeds een beetje groter.

Zo blijft het programma uitdagend en bereik je snel resultaat. Uiteraard wordt er gesport onder deskundige begeleiding van goed opgeleide personal coaches.

Er wordt gelet op o.a. de houding, ademhaling, spieraanspanningen en op het juist uitvoeren van de bewegingen. Alleen zo kan de afname gericht, veilig en effectief plaats vinden.