Professionals in afvallen 
 

Compressietherapie

 

Compressietherapie is een op luchtdruk werkend lymfedrainage systeem. Deze passieve therapie stimuleert het metabolisme en zorgt voor een verhoogde bloedcirculatie en verbeterde lymfestroom. Resultaat: omvang en cellulite vermindering èn een gezonder lichaam.

Hoe werkt compressietherapie?
Je ligt in een luchtdrukpak waar lucht wordt ingebracht en weer wordt afgezogen. Speciale manchetten geven een massage die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Ons lymfatisch systeem speelt een uiterst belangrijke rol bij het afvoeren van afvalstoffen. Wanneer de lymfestroom weer goed functioneert, reinigt het lichaam zichzelf. Klachten zoals vermoeidheid en pijn in de benen, futloosheid en cellulite zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

Compressietherapie is een aangename ontspannende massage van ongeveer 25 minuten. Gemiddeld zijn er 14 tot 20 behandelingen nodig. Je voelt je al snel veel beter.

De kuur cellulite vermindering of huidversteviging bestaat uit de combinatie RF, Doctorwraps en compressietherapie. Deze kuur is de meest effectieve manier voor de aanpak van hardnekkige cellulite.

De combinatie zorgt voor verwijdering van plaatselijk vet, de aanmaak van collageen, de afvoer van afvalstoffen, het verbeteren van de doorbloeding en lymfestroom. Afhankelijk van de ernst van de indicatie zijn er gemiddeld 1 à 2 kuren nodig.

10 goede redenen voor Compressietherapie:

1 - Cellulite vermindering
2 - Omvang vermindering
3 - Verbetering van bloedcirculatie
4 - Verbetering van lymfestroom
5 - Ontgifting
6 - Relaxatie
7 - Behandeling van oedeem
8 - Vermindering vermoeidheid, lusteloosheid en stress
9 - Vermindering rusteloze en/of pijnlijke benen
10 - Voor elke leeftijd