Professionals in afvallen 
 

RF Therapie

 Radiofrequentie zijn elektromagnetische golven. De ICEwrap werkt op basis van radiofrequentie met een heel hoog vermogen.
Wanneer deze golven de huid binnendringen worden ze omgezet in warmte-energie. Externe koeling zorgt ervoor dat het huidoppervlak wordt beschermd.

Hoe werkt radiofrequentietherapie?
De warmte-energie dringt door in de onderste huidlaag (de vetlaag) en in de middelste huidlaag waar zich collageen- en elastinevezels bevinden. Deze vezels zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van je huid.

De warmte-energie zorgt voor plaatselijke vetverbranding en aanmaak van nieuw collageen. De doorbloeding verbetert en de stofwisseling in de vetcel wordt gestimuleerd. Dit resulteert in huidversteviging, een gladdere huid en omvangvermindering. Het effect van huidversteviging is overigens niet onmiddelijk zichtbaar; de vorming van collageen kost tijd.

Behandeling is mogelijk op de volgende zones:

 • Buik
 • Lovehandles
 • Billen
 • Benen
 • Zadeltassen
 • Bovenarmen
 • Gezicht
 • Onderkin

10 goede redenen voor Radiofrequentietherapie:

 1. Figuurcorrectie
 2. Aanmaak collageen
 3. Cellulite vermindering
 4. Huidversteviging
 5. Omvangvermindering
 6. Behandeling mogelijk op acht zones
 7. Afvoer van afvalstoffen
 8. Voor elke leeftijd
 9. Alles onder één dak
 10. Unieke programma’s

Voldoende water of groene thee drinken is zowel tijdens als na de kuur een must! Een RF behandeling is uitermate effectief, geeft langdurig resultaat en is geheel pijnloos. Afhankelijk van de ernst van de indicatie is gemiddeld 1 kuur nodig. (1 kuur bestaat uit 8 behandelingen)

Gedurende de kuur figuurcorrectie is het belangrijk min. 2x per week te sporten voor het behalen van een optimaal resultaat.

De kuur cellulite vermindering of huidversteviging bestaat uit de combinatie RF, Doctorwraps en compressietherapie. Deze kuur is de meest effectieve manier voor de aanpak van hardnekkige cellulite.

De combinatie zorgt voor verwijdering van plaatselijk vet, de aanmaak van collageen, de afvoer van afvalstoffen, het verbeteren van de doorbloeding en lymfestroom. Afhankelijk van de ernst van de indicatie zijn er gemiddeld 1 à 2 kuren nodig.