Professionals in afvallen 
 

Voedingsadvies

 

Gedurende de gehele kuur begeleiden de personal coaches van Women’s Line je uiterst professioneel. Niet alleen bij het uitvoeren van de oefeningen in de TFM cabine, maar ook bij het geleidelijk aanpassen van je eet en leef patroon. Wij geloven niet in wonderen of crash- diëten. Maar wij geloven wel in resultaat.

Bij ons geen ingewikkelde diëten, maaltijdvervangers, pillen, shakes of injecties…………maar wel praktische handreikingen en tips, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Want wij weten als geen ander dat afvallen niet gemakkelijk is, vooral niet als je dat alleen moet doen.

Daarom staan wij altijd voor je klaar om je weer op te beuren als het even moeilijk gaat, om je weer te motiveren als je op het punt staat om de strijd te staken en om je door alle andere moeilijke momenten heen te helpen.

Uiteraard is het mogelijk om, na afloop van de kuur, bij ons in beweging te blijven en op controle te komen, zodat je niet weer terug valt in je oude gewoontes.

Want niet iedereen beschikt over voldoende zelfdiscipline en het zou zonde zijn als alle voorgaande inspanningen voor niets zouden zijn geweest.